​Bu fırınlar saate 7200 ekmeğe ulaşma imkanına sahip yüksek kapasiteli işletmeler için tasarlanmış fırınlardır.  Bu kadar yüksek kapasiteye karşın tesis içerisinde az yer kaplamakta olup, işçilik gereksinimi az olmaktadır. Standard işletmelerde iş başına ortalama üretim 1000 iken,  bu seri fırınlarda 5500 ekmeğe kolaylık ulaşılmaktadır.  Mondial Matic serisi, taş – saç – tel olmak üzere 3 çeşit şekilde sunulmaktadır. Taş tabanlarda 42 – 71,5 m2 pişirme alanı 5 model; saç tabanlarda 51,5 – 99 m2 arasında özel malzemelerden üretilmiş 14 farklı tip; tel tabanda ise 29,5 – 99 m2 arasında pişirme alanına sahip 20 tip fırın bulunmaktadır. Fırının yükleme ve boşaltma taraflarının sıcaklıkları ayarlanabilmektedir.  Fırınlarda kullanılan buhar tüpleri Alman UNI 663 ve DIN 17175/I standartlarını yerini getiren, sertifikalı olup,  700 bar ile test edilmişlerdir. Buhar ve dengeli pişirme konusunda hiçbir sıkıntı yaşanmamakta olup, AB standartlarının en üst sertifikalarına sahip bir üründür, 98/37/CE +  2006/95/CE + 89/336/EEC (92/31/EEC – 93/68/EEC) + (EC) No. 1935/2004. Otomatik ya da manuel yükleme seçenekleri olup,  proje dâhilinde son teknoloji entegre olan bu fırınlar un silolarından, ekmeğin paketlenmesine kadar tüm sistem ile uyumlu çalışmaktadır. Tüm modellerinde, prina, fındıkkabuğu, çam kozalağı, doğal gaz, fuel oil, motorin ya da LPG kullanılmaktadır. Kullanımı son derece kolay olup, yatırımcıya uzun vadede kazandıran, yakıt kullanımında büyük tasarruf imkanı sunan kolay kolay arıza vermeyen fırınlardır.  

TEKNİK ÖZELLİKLER
  • Tamamiyle paslanmaz yapı, davlumbaz ve kapaklar
  • Yoğun taş yünü ile en yüksek yalıtım minimum ısı kaybı, yan ve üst çimento kurulum sayesinde tüm boruları kapalı, olağanüstü ısı dolaşımı içeren bir ünite oluştururlar.
  • 3/4 katlı pişirme odaları, paslanmaz yapı, ısıya dayanıklı taban, oda aydılatması için uzun ömürlü halojen lambalar (her kat için 2 adet), dışardan pişirme takibi için kolay temizlenir, termal camlar
  • Otomatik yükleme imkânı
  • Alman standardına uyun buhar boruları, 700 bara dayanıklı, tabanda ve yanlarda yüksek sayıda boru ile dengeli pişirme ve ısı dağılımı,  enerji tasarrufu.
  • Gazlı sistem ile ısıtma; 2 brülörlü modellerde giriş ve çıkışlarda, her katta bağımsız olarak dereceyi ayarlama imkanı, hakla şeklinde borular ile en iyi ısı dağılımı, refraktör (ısıya dayanıklı) tuğla maksimum ısı hapsi
  • İsteğe göre, tel , taş ve metal taban
  • Buhar jenaratörü
  • PLC kontrol ekranı
  • 210 – 270 C0 pişirme derecesi
  • Buhar ve dengeli pişirme konusunda hiçbir sıkıntı yaşanmamakta olup,AB standartlarının en üst sertifikalarına sahip bir üründür, 98/37/CE + 2006/95/CE + 89/336/EEC (92/31/EEC – 93/68/ EEC) + (EC) No. 1935/2004.

 


Eskişehir Web Tasarım