TEKNİK ÇİZİM

Daha seri daha performanslı baston makinesi, kara fırın, borulu, matador ve döner fırınları için rahatlıkla kullanabilme özelliklerine sahiptir. Makine üzerindeki iki adet Alman  polyamid ayarlanabilinir merdaneler ile “0” yapışma,  polyesterden dokunmuş ve mukavemeti arttırılmış uzun ömürlü taşıma bandı, Öndermak tarafından tasarlanmış özel çift yastık sistemi ile en iyi ekmek şekli alma sağlanabilmektedir. Saatte 2000 hamur şekillendirme ve 50 - 800 gr hamuru işleyebilme özelliği vardır. Yandan voland sistemi (yandan direksiyon) ile kolay kullanım ve ince ayar, paslanmaz gövde, stopper’li tekerlekleri sayesinde istenilen yerde sabitleme,  hareketli alt tepsi ile un tasarrufu - hijen sağlama ve kolay temizlenebilir... 

TEKNİK ÖZELLİKLER

KAPASİTE / CAPACİTY

2000 AD/SAAT – PCS/HR

ŞEKİL VERME ARALIĞI / DOUGH RANGE

50 – 800 GR.

YASTIK SAYISI / PRESSURE BOARD  NR.

2

GENİŞLİK (W) / WİDTH (MM)

720

UZUNLUK (L) / LENGTH (MM)

1800 + 400

YÜKSEKLİK (H) / HEİGTH (MM)

1100

HAMUR GİRİŞ YÜKSEKLİĞİ (H1) / DOUGH INPUT (MM)

1080

HAMUR ÇIKIŞ YÜKSEKLİĞİ (H2) (MM) / DOUGH OUTPUT (MM)

800

ELEKTRİK GÜCÜ / ELECTRİC POWER (KW)

1.1

AĞIRLIK / WEİGTH (KG)

235

MERDANE AYARI / ROLLER ADJUSTMENT (MM)

0-25

EKMEK UZUNLUĞU / MAX. DOUGH LENGTH (MM)

420

TAŞIMA BANDI GENİŞLİĞİ / CONVEYOR BELT WİDTH (MM)

420

TAŞIMA BANDI BOYU / CONVEYOR BELT LENGTH (MM)

3750

UNLAMA – HAMUR TOPLAMA TEPSİSİ – UN GERİ DÖNÜŞÜM TEPSİSİ / FLOUR DUSTER – DOUGH COLLECTİON TRAY – FLOUR RECYLCE TRAY

 VAR / YES 

MATERYAL / MATERİAL

PASLANMAZ / STAİNLESS STEEL


Eskişehir Web Tasarım