TEKNİK ÖZELLİKLER
  • 300 C maksimum pişirme ısısı
  •  3-4-5 katlı 2/3 gözlü
  •  6.10 – 20.30 m² pişirme alan aralığı
  •  Pişirme alanında 2 adet halojen lamba (Isıya dayanıklı iç aydınlatma)
  •  Komple paslanmaz çelikten imal edilmiş iç aksamlar, gövde ve dış
  • kaporta
  •  Her kat için ayrı 27 mm çapında halka tipi buhar boruları
  • sayesinde her katın taban ve tavanında dengeli ısı dağılımı
  •  Yanma buharı ile ısıtılan istim
  •  Ekstra buhar ünitesi
  •  Aralıksız ve homojen pişirme performansı
  •  Fuel-oil, gazlı ısıtma
  • En yüksek ısılara dayanıklı birinci kalite çimento ve tuğlada (refraktör)
  • imal edilmiş taş taban ve gaz kanalları
  •  Duman kanallarının rahat bir şekilde temizlenmesi için geniş denetim
  • ağızları
  •  Pişirme yeri çimentosu kil granüllü ve metal
  • kafeslidir.
  •  Sabit zemin üzerine kurulum
  • Her taraftan minimum 20 cm kalınlığında birinci
  • kalite taş yünü ile izolasyon
  • Paslanmazdan ayarla – sabitle kapaklar, ısıya
  • dayanıklı temperli camlar.
  • Manuel veya dokunmatik kontrol paneli (Logic – Active)
  • Kullanım ve bakım kolaylığı
  • Her alana uyabilen estetik tasarım
  • En düşük enerji tüketimi
  • Tepsi, palet, yarı otomatik ya da tam otomatik
  • yükleme seçenekleri
  •  Pasa çerçeve kancası
  • Davlumbaz üzeri ısı ve pişirme gösterge paneli
  • CE belgeli, yüksek standartlı Avrupa ürün

EKOMONDIAL  serisi taş tabanlı borulu fırınlar, dünyanın en iyi fırın üreticilerinden olan İtalyan Mondial Forni tarafından tasarlanmış, en ileri teknolojiyi, yüksek performans, dayanıklılık, şıklık ve kaliteyi yansıtan fırınlardır.

Ekomondial serisi fırınlar,  geleneksel borulu tip fırınlardan farklı olarak,  farklı ısılara çabuk inip çıkabilme özelliğine sahip olup, çok çeşit pişirmeler yapan tesisler için geliştirilmiştir.  3 - 4 - 5 kat ve 2/3 gözlü olarak,  6,10 – 20,30 m2 aralığında pişirme alanı ve maksimum 300 Co’ ye ulaşan pişirme ısısı ile geleneksel ekmek çeşitleri yanında her türlü unlu mamulün pişirilmesi için idealdir.

Her türlü gazlı ya da mazot ile kullanabilen, 2 kat taş yünü yalıtımı ile maksimum enerji verimliliği, her kat için tavana ve tabana eşit ısı veren 27 mm buhar tüpleri ile dengeli pişirme. SOS,  voltaj düşmelerinde yedek pil devreye, pişirme parametrelerini gözlemleme.

Bu fırınlarda kesinlikle buhar problemi yaşanmamaktadır, bu şekilde eşit pişirme ve ısı dengesi garanti edilir. Türkiye için ekstra buhar verme ünitesi standart olarak gelmektedir.

Mondial Forni fırınlar rakiplerine göre çok daha uzun ömürlü olup, en az bakım gereksinimi duyan fırınlardır. Dayanıklılık, kalite, performans, teknoloji ve tasarımı bir araya getiren Mondial fırınların; garanti, servis ve yedek parça hususları Öndermak güvencesi altındadır.

 

TEKNİK ÇİZİM
MODELLER VE TEKNİK VERİLER

ÖLÇÜLER/DIMENSIONS (cm)

Model Kat
Sayısı/Door Nr.
Göz (kapak) Sayısı/ Doors Per Deck Pişirme Alanı/Baking Area (m2) Kat  Yüksekliği/Working Heigths (cm) Fırın İçi Genişlik /Deck (A1) Fırın İçin Derinlik/ Deck
(B1)
Fırın En/ Width (A) Fırın Boy/ Length (B) Fırın Yükseklik/ Heigth (C) Isı Gücü/ Thermal Pow. (Kw) Isı Gücü/  Thermal Pow. KCAL/Saat(hr) Elektrik Gücü/ Electric Pow. KW
 (400V)
Ağırlık/Weigth
(Kg)
Toplam Ekmek Pişirme Kapasitesi
adet/saat/ Capacity
ECO 32 CS 3 2 6,1 22-22-22 124 165 175 289 230 34,0   29.500    1,5     4.000    270
ECO 32 C 8,1 218 342 45,0   38.700        4.700    324
ECO 33 CS 3 9,2 186 165 237 289 51,0   44.000        5.200    450
ECO 33 C 12,2 218 342 67,0   57.500        6.200    540
ECO 42 CS 4 2 8,2 20-20-20-20 124 165 175 289 45,0   38.500        4.600    360
ECO 42 C 10,8 218 342 56,0   48.000        5.500    432
ECO 43 CS 3 12,3 186 165 237 289 67,5   58.000        6.000    600
ECO 43 C 16,2 218 342 90,0   77.000        7.200    720
ECO 52 CS 5 2 10,2 18-18-18-18-18 124 165 175 289 56,0   48.000        5.200    450
ECO 52 C 13,5 218 342 75,5   64.000        6.400    540
ECO 53 CS 3 15,4 186 165 237 289 85,0   73.000        6.800    750
ECO 53 C 20,3 218 342 110,5   95.000        8.200    900

** kapasite 18x33 cm türk ekmeğine göre hesaplanmıştır/ the capacity has been calculated on 18 x 33 cm turkish bread 


Eskişehir Web Tasarım