TEKNİK ÖZELLİKLER
  • 300 C maksimum pişirme ısısı

  • 3-4  katlı   2/3/4 göz lü, 28 farklı model

  • 5.10 – 26.80 m² pişirme alan aralığı

  • Pişirme alanında 2 adet dikroik lamba (Isıya dayanıklı iç aydınlatma)

  • Komple paslanmaz çelikten imal edilmiş iç aksamlar, gövde ve dış kaporta

  • Her katın altında ve üstünde 27 mm çapında halka tipi buhar boruları sayesinde her katın taban ve tavanında dengeli ısı dağılımı

  • Yanma buharı ile ısıtılan istim

  • Ekstra buhar ünitesi

  • Aralıksız ve homojen pişirme performansı

  • Motorin, fuel-oil, LPG, doğalgaz, katı yakıt ısıtmalı (pirina, fındıkkabuğu vs.)

  • En yüksek ısılara dayanıklı birinci kalite çimento ve tuğlada  (refraktör) imal edilmiş taş taban ve gaz kanalları

  • Duman kanallarının rahat bir şekilde temizlenmesi için geniş denetim ağızları

  •  Pişirme yeri çimentosu kil granüllü ve metal kafeslidir.

  • Sabit zemin üzerine kurulum

  • Her taraftan minimum 20 mm kalınlığında birinci kalite taş yünü ile izolasyon

  • Paslanmazdan  ayarla – sabitle kapaklar, ısıya dayanıklı temperli camlar.

  • Manuel veya dokunmatik kontrol paneli (Aktif ) – (Logic)

  • Kullanım ve bakım kolaylığı

  • Her alana uyabilen estetik dizayn

  • En düşük enerji tüketimi

  • Tepsi, palet, yarı otomatik ya da tam otomatik yükleme seçenekeleri

  • Pasa çerçeve kancası

  • Dijital ısı ve zaman kontrol sistemleri

  • CE belgeli,  yüksek standartlı Avrupa ürünü

MONDIAL serisi taş tabanlı borulu fırınlar, dünyanın en iyi fırın üreticilerinden olan İtalyan Mondial Forni tarafından tasarlanmış, en ileri teknoloji, performans, dayanıklılık, şıklık ve kaliteyi yansıtan fırınlardır. Mondial serisi ,çimentolu olup,  tek tip ürün çalışan çok ısı değişikliği  yapmayan tesisler için; Ekomondial ise çok çeşit çalışan, farklı ısılara inip çıkan fırınlar için çimentosuz , kolay kurulumlu fırınlardır. 3-4 ve 5 (ekomondial) kat ve 2-3-4 gözlü,   5,10 – 26,80 m2’ye kadar pişirme alanı, 300 C’a kadar pişirme ısısı ile geleneksel ekmek yanında  her türlü unlu mamulün pişirilmesi için idealdir. Mondial serisi, her türlü katı, sıvı, gaz ile kullanmak mümkün olup,  tamamen paslanmaz yapısı, 1.kalite izolasyon malzemesi, verimli yakıcı ünitesi ve ısı sirkülasyon sistemi sayesinde ısı kaybının önler, ısıyı uzun süre muhafaza ederek,  en düşük yakıt ve enerji tüketimini garantilemektedir. Bu fırınlarda kesinlikle buhar problemi yaşanmamaktadır,  Türkiye için ekstra buhar verme ünitesi standart olarak gelmektedir. Mondial Forni fırınlar rakiplerine göre daha uzun ömürlü olup, en az bakım isteyen fırınlardır. Dayanıklılık, kalite, performans, teknoloji ve tasarımı bir araya getiren Mondial fırınların; garanti, servis ve yedek parça hususları Öndermak güvencesi altındadır.   

TEKNİK ÇİZİM
MODELLER VE TEKNİK VERİLER

ÖLÇÜLER/DIMENSIONS (cm)

Model Kat
Sayısı/Door Nr.
Göz (kapak) Sayısı/ Doors Per Deck Pişirme Alanı/Baking Area (m2) Kat  Yüksekliği/Working Heigths (cm) Fırın İçi Genişlik /Deck (A1) Fırın İçi Derinlik/ Deck
(B1)
Fırın En/ Width (A) Fırın Boy/ Length (B) Fırın Yükseklik/ Heigth (C) Isı Gücü/ Thermal Pow. (Kw) Isı Gücü/  Thermal Pow. KCAL/Saat(hr) Elektrik Gücü/ Electric Pow. KW
 (400V)
Ağırlık/Weigth
(Kg)
Toplam Ekmek Pişirme Kapasitesi
adet/saat/ Capacity
32 CX 3 2 5,1 21-21-21 124 138 190 269 230 58,0 49,700 1,5     6.000    216
32 CS 6,1 165 295 68,0 58,000     6.700    270
32 CO 7,6 205 335 79,0 68,000     7.300    324
32 C 8,2 218 348 84,0 72,000     7.550    324
33 CX 3 7,7 186 138 252 269 79,0 68,000     7.350    372
33 CS 9,2 165 295 97,0 83,000     7.900    465
33 CO 11,4 205 335 110,0 94,000     9.500    558
33 C 12,2 218 348 115,0 99,000     9.200    558
33 M 13,6 244 375 132,0 113,000     9.900    651
34 CS 4 12,2 248 165 314 295 115,0 99,000     9.950    585
34 CO 15,2 205 335 140,0 120,000    11.800    702
34 C 16,2 218 348 146,0 125,000    11.500    702
34 M 18,2 244 375 165,0 140,000    12.250    819
34 L 20,2 271 402 180,0 155,000    13.050    936
42 CS 4 2 8,1 19-19-19-19 124 165 190 295 230 91,0 78,000 1,5     7.300    360
42 CO 10,1 205 335 102,0 88,000     8.000    432
42 C 10,8 218 348 108,0 93,000     8.250    432
43 CX 3 10,3 186 138 252 269 102,0 88,000     8.100    480
43 CS 12,3 165 295 107,0 92,000     8.700    600
43 CO 15,2 205 335 140,0 120,000     9.700    720
43 C 16,2 218 348 146,0 125,000    10.050    720
43 M 18,2 244 375 163,0 140,000    10.800    840
43 L 20,2 271 402 180,0 155,000    11.500    960
44 CS 4 16,4 248 165 314 295 149,0 128,000    10.800    780
44 CO 20,3 205 335 175,0 150,000    12.400    936
44 C 21,6 218 348 182,0 156,000    12.600    936
44 M 24,2 244 375 200,0 172,000    13.450    1092
44 L 26,8 271 402 227,0 195,000    14.350    1248

** kapasite 18x33 cm türk ekmeğine göre hesaplanmıştır/ the capacity has been calculated on 18 x 33 cm turkish bread 


Eskişehir Web Tasarım